Sibiu, 9 Mai street, No. 10

Vernisaj Expoziție de Fotografie Etnografică și de Peisaj – Jeno Major

Este o onoare pentru noi să-l putem pune în valoare pe omul cu suflet de copil, actorul care însufleţeşte păpuşile teatrului Gong din Sibiu, spre bucuria tuturor copiilor care merg să-l vadă. Actorul care de câțiva ani şi-a descoperit un nou suflu al vieții, și anume: Fotografia
🖼Pentru noi, Jeno nu este un simplu fotograf care are la activ sute de premii şi expoziții, el este un pictor desăvârşit, pentru că asta vedem când ne uităm la fotografiile realizate de dânsul.
🌍Noi, cei din comunitatea sibiană ne-am gândit că astfel de oameni ar trebui puşi pe un piedestal al artei merituoase, de aceea, chiar de Sfântul Nicolae vă așteptăm la vernisajul “ARHAIC”!
🎲♣️♠️♥️🏙🌆Eveniment susținut și sponsorizat de AtuToys-scale models&more şi AmPm Specialty Coffee&Brunch.
🎻🎙🎼De asemenea, în cadrul expoziției, avem un program artistic oferit de inegalabilul artist sibian Makcim Fernandez Samodaiev, violoncel-solo, care va interpreta câteva lucrări de Johann Sebastian Bach şi Paul Hindemith.
Pe această cale îi mulțumim pentru timpul pe care ni-l va da tuturor.
🧙‍♂️Prezentarea va fi oferită de binecunoscutul sculptor, poet și artist sibian-Niu Herisanu, căruia îi mulțumim pentru punerea la dispoziția noastră, a spațiului destinat expoziției.
🙏Mulțumim din suflet tuturor celor implicați pentru a putea face posibilă această expoziție care va avea loc în data de 6 Decembrie, în incinta AtuToys-NAC din Strada 9 Mai, Nr 10, Sibiu, cu începere de la ora 17:00 şi închidere spre ora 22:00.
💰Intrarea este liberă!
🫖☕️🥧Oferim ceai cald, cafea, apă, Brownie şi carrot cake, iar pentru asta mulțumim celor de la AmPm, Strada Ocnei, Nr 25, Sibiu, şi vin bun din partea celor de la All Drinks And More, Strada Faurului, nr 5, Sibiu, mii de mulțumiri şi dumneavoastră!
🖼🔝Expoziția de Fotografie Etnografică și de Peisaj poate fi văzută, de asemenea și achiziționată, până la sfârşitul lunii decembrie – 2022, în acelaşi loc.
Facebook event: Vernisaj Expozitie Foto – Jeno Major
🟢📒Coordonator: Denisa Gruncă
📷Fotograf:Constanța Kleo
Sus Cu Viața!